torstai 25. huhtikuuta 2013

Onneton selittely

Siinä olis nyt noi valmiit JADt, lisää tulee kunhan jaksan tehdä. Seuraavaksi varmaan DLLn eka luku tässä parin päivän sisään, siellä tosiaan seikkailee muiden mukana ton Christopherin iki-ihana äitimuori. Hupsuahan on, etten millään jaksais kirjottaa tota JADtä eteenpäin ennen kun oon saanut DLLn valmiiksi ilmiselvistä syistä.

Sääli, että mun aikaansaamattomuuteni hipoo hulluja mittasuhteita. Kai se on hyvä merkki, että sain tän jakelupisteen pistettyä ihan uusiksi..?

Mutta kuitenkin, mulla on nyt just tälläkin nimenomaisella sekunnilla tässä työn alla FBOFWn puhtaaksi kirjottamista, eli sitäkin saadaan suoraan verkkokalvoille tässä lähiaikoina. Ja ei hitto että tykkään siitä, vaikka se onkin ihan idioottimaista aivot narikassa kirjoitettua salkkari-sähläystä.

Jos jollain on jotain sanottavaa, niin antaa tulla. Sananne ovat mannaa väsyneille suonilleni, tarjotkaa sitä niin paljon kuin sielu sietää.

Pahoitteluni kaikesta
-Rulla

//edit:
Elämän kevät, olin niin helvetin aktiivinen, että FBOFWn eka luku onkin jo täällä. Siinä sitä luvattua teinilegendaa sellasissa mittasuhteissa, ettei pää kestä. Ja alamäkeen mennään kovaa vauhtia, jee.
Nauttikaa tai eli älkää. Kamalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti